ŠIROKI BRIJEG – Dana 04.05.2016 godine u 20,00 h u Kino dvorani Borak će biti održana izvanredna sjednica Skupštine Udruge Zaboravljeni Branitelji Podružnica Široki Brijeg.

Pozivaju se stoga svi članovi naše Podružnice na skupštinu jer će na istoj biti razmatrana sva pitanja koja se tiču direktno članova naše udruge kao što su:

– Ostvarivanje prava na braniteljski dodatak naših članova,

– Zapošljavanje i samozapošljavanje naših članova,

– Liječenje, stambeno zbrinjavanje kao i niz drugih statusnih prava naših članova sadržanih u Rezoluciji branitelja FBiH koju je ovjerilo i potpisalo preko 70 udruga proisteklih iz Domovinskog rata u FBiH.

Stoga vas molimo da se odazovete ovom pozivu na skupštinu jer u pitanju su vaša stečena prava branitelja za koje se od osnutka naše udruge borimo.

Ukoliko niste u mogućnosti prisustvovati skupštini molimo da svoj izostanak opravdate kontaktirajući rukovodstvo naše Podružnice.

Ukoliko neopravdano izostanete sa zakazane skupštine smatraćemo kako niste zainteresirani za ostvarivanje vaših statusnih prava te ćete sami sebe eliminirati iz prava koja se jedino i isključivo mogu ostvariti preko Udruge Zaboravljeni Branitelji.

Udruga Zaboravljeni Branitelji, Podružnica Široki Brijeg