Iako je, na žalost, javnost već odavno navikla na nezakonite radnje u MUP-a ŽZH, koje su postale gotovo pa svakodnevna pojava, počinitelji istih nisu se umorili pa nastavljaju nesmanjenim tempom u dobro poznatom stilu.

Iz izvora bliskih Federalnoj Upravi policije, portal Ljubuski.net doznaje kako je ova institucija prije nešto više od mjesec dana počela novu istragu vezanu za nezakonito postupanje pod okriljem MUP-a ŽZH, a radi se, vjerovali ili ne, o posljednjem izboru medijatora državne službe MUP-a ŽZH.

Dobrog poznavatelja prilika ova vijest vjerojatno neće iznenaditi.

Ako se zna da je pri kraju sudski postupak u vezi prethodnog izbora medijatora, gdje je protiv troje djelatnika MUP-a ŽZH podignuta optužnica, u stvari se još samo čeka presuda, onda je svakom normalnom čovjeku prva misao koja pada na pamet, kako to da genijalci iz MUP-a nisu naučili ništa iz istog popstupka iz prošlosti? Je li moguće da se opet ponavljaju iste pogreške u postupku izbora i je li u stvari moguć toliki deficit zdravog razuma?

Ovdje je vidljivo samo jedno, a to je da je na djelu nestručnost koja je vezana uz aroganciju i bahatost čelnih ljudi i onih njima potčinjenih koji su instituciju MUP-a doveli na nikad niže grane.

U svakom slučaju netko će morati ponuditi odgovore na postavljena pitanja koja će postaviti istražitelji Federalne Uprave policije.

Šteta? To je odavno postao relativan pojam kada je MUP ŽZH u pitanju. Valjda će neki novi ljudi, u neka bolja vremena postaviti i to pitanje. Do tada, po starom.

Ljubuski.net