Nogometaši Posušja s visoki 6:0 ispratili Ramu s Mokrog Doca

POSUŠJE – Pred oko 200-injak istinskih ljubitelja nogometa Posušje je istrčalo agresivno i gladno pobjede.

Slabašna Rama dočekana je na Mokrom Docu sa jakim i raspoloženim Posušjem. Slišković je na teren izveo dosta šarolik sastav, a povratnik Glavina i Soldo dosta su donijeli sigurnosti u momčadi Lea Sliškovića .

Od prve do posljednje minute Posušje je kontroliralo utakmicu i Rama niti jednom nije uputila udarac prema golu Marka Galića. Posušje je povelo iz lijepe i istrenirane akcije, kada Bakula centrira loptu u šesnaest metara, a Danijel Begić nadskače obranu i postiže pogodak za plavo-bijele. Nakon gola Posušje je igralo slabašno i ne zanimljivo. U 43. minuti sudac Martinović dosudio je penal, a njega je realizirao Jure Glavina.

Na poluvrijeme se otišlo sa rezultatom 2-0 za Posušje. U drugom djelu gledali smo borbeno i opasno Posušje, Slišković je sigurno u svlačionici očitao bukvicu svojim momcima. Na početku drugog dijela odmah smo vidjeli pogodak, kada Jure Glavina topovskim udarcem matira gostujućeg vratara za 3-0 i svoj drugi pogodak na utakmici.

Nizali su se golovi iz minute u minutu. Svoj prvi seniorski pogodak u dresu Posušja u 56. minuti postiže mladi veznjak Bože Bešlić-Žuti. Gol Bešlića je podigao momčad, Rame kao da i nije bilo na Mokrom Docu. U 64. minuti ponovo slavlje za navijače na Mokrom Docu, kada Jure Glavina postiže svoj prvi hattrick u dresu Posušja i Posušjev 5 pogodak. Končani rezultat Posušje – Rama postavio je Filip Karamatić u 83min susreta. Karamatić iz utakmice u utakmicu raste i svojim igrama izaziva dosta pozornosti u zadnje vrijeme, a tek mu je 19 godina. Do kraja susreta vidjele su se još tri lijepe akcije, ali Begić i Galić nisu uspjeli pogoditi.

HŠK Posušje