Velika pobjeda Širokog pod Bijelim brijegom. Baš kao što je hrabro najavljivao šef stručnog stožera “Plavo-bijelih” Toni Karačić, Široki je odigrao sjajnu utakmicu u najvećem derbiju i nanio prvi poraz Zrinjskom na njegovom travnjaku.

Široki je nakon početnog ispitivanja snaga poveo u 17. minuti. Marić je dugo vukao loptu, odigrao za Ćorića koji se u kaznenom prostoru provukao između obrambenih igrača “Plemića” i vanjskom stranom kopačke s 13-14 metara pogodio suprotni kut nemoćnog Brkića – 0:1.

Pet minuta kasnije ipak 1:1. Lendrić se bolje snašao od obrambenih igrača Širokog i iz poluvoleja pogodio mrežu iza leđa Miškića.

U završnici susreta Cipetić je u dva navrata bio asistent za veliku pobjedu Širokog u Mostaru. Prvo je u 82. minuti lijepo centrirao Bagariću koji je neometan s druge vratnice pogodio glavom za novo vodstvo Širokog Brijega, a u nadoknadi nakon brzog protuudara odigrao povratnu loptu za Marića na pet metara – 1:3.

STRIJELCI: 0-1 Ćorić (17), 1-1 Lendrić (22), 1-2 Bagarić (82), 1-3 Marić (90).

ZRINJSKI: Brkić, Čurjurić, Šovšić (61. Čirjak), Barbarić (77. Gojković), Rugašević, Lendrić, Jakovljević, Rustemović, Mandić, Govedarica (71. Kunić). Trener: Vukas.

ŠIROKI BRIJEG: Miškić, Cipetić, Kvesić (71. Barišić), Matić, Ćorić (80. Franjić), Jurilj (64. Angelov), Marić, Kovačić, Hrkać, Bagarić, Enin. Trener: Karačić.

NK Široki Brijeg