Šokantan poraz Širokog na startu novog prvenstva. Sva tri boda s Pecare odnio je Čelik kojeg su “Plavo-bijeli” prošle sezone ispratili sa čak 6:0.

U prvom poluvremenu igralo se otvoreno s obje strane, Široki je imao posjed i više prigoda, ali ni Čelik nije bio bezopasan.„Plavo-bijeli“ su imali nekoliko prigoda preko Jurilja i Bagarića, dok je najveću prigodu za goste propustio Dedić.

Široki je u nastavak krenuo odlučnije, ali nije uspio naći put do mreže Pavlovića. Najopasnije je zaprijetio Vukoja čiji je udarac iz samoga gornjeg lijevog kuta “izvadio” Pavlović. Štoviše, gosti su došli do vodstva i iznenađujućeg trijumfa golom Huseinbašića. Široki je u nadoknadi mogao do boda, no ni Jurić, koji se našao „oči u oči“ s Pavlovićem, nije bio precizan.

STRIJELAC: 0-1 Huseinbašić (74) .

ŠIROKI BRIJEG: Zlomislić, Matić, Barišić, Ćorić, Franjić (57. Z. Vukoja), Jurilj (46. Jurić), Babić, Stanić, Hrkać, Bagarić (74. B. Vukoja), Enin. Trener: Sedloski.

ČELIK: Pavlović, Vrhovac, Dedić (78. Resić), Dilaver (88. Baban), Huseinbašić, Isić, Pecelj, Perišić, Jamak, Raguž, Okić (66. Grahovac). Trener: Ozer.

NK Široki Brijeg