U derbiju 15. kola BH Zrinjski i Široki Brijeg odigrali su bez pobjednika 0:0. Prvi su zaprijetili “Plavo-bijeli” preko Menala u 10. minuti, no šutirao je ravno u Kozića. Šest minuta kasnije uzvratili su “Plemići”, Petrak je pogodio vratnicu.

Do kraja prvog poluvremena Krstanović je propustio veliku prigodu Široki dovesti u vodstvo nakon velike pogreške Kozića. No, ostalo je i u toj 43. minuti 0:0, jer je iz situacije “oči u oči” Kozić na kraju ipak izišao kao pobjednik u dvoboju s Krstanovićem.

U 49. minuti mogao je Zrinjski do vodstva kada je Todorović izbio sam pred Soldu. Međutim, neuspješno je pokušao driblingom riješiti ovu izglednu situaciju i propala je velika prigoda domaćih. Do kraja utakmice nije bilo stopostotnih prigoda i velikih uzbuđenja, mreže su ostale mirovati.

ZRINJSKI: Kozić, Peko (67. Jović), Tomić, Čolić, Stojkić, Todorović (83. Stojanović), Mešanović, Petrak, Jakovljević, Katanec, Bilbija (89. Pehar). Trener: Marinović.

ŠIROKI BRIJEG: Soldo, Pandža, Krstanović, Ivanković, Wagner (90. Plazonić) , Ćorluka, Menalo, Sesar (69. Kožul), Bralić, Crnov (58. Repić), Marković. Trener: Ćorić.

NK Široki Brijeg