Nogometaši Rame se baš i nisu dobro proveli na Mokrom Docu!

POSUŠJE – U okviru 21.kola Druge lige FBiH-jug izabranici Lea Sliškovića razmotirali su Ramu i tako prekunuli post bez pobjede.Pred oko 200-injak istisnkih ljubitelja nogometa Posušje je uspjelo srušiti Ramu.

Odmah na početku Sliškovićeve snage napadaju svim silama, da bi domaćim pristašama donijeli pobjedu. Nakon silnih napada Posušje je povelo, Bešlić gura loptu za Danijela Begića koji matira gostujućeg vratara za slavlje malobrojnih navijača na “zelenom dragulju”. Nakon slavlja i skandiranja, iz sljedećeg napada opet pogodak.Igrao se 17 min ,kada Stipić pogađa i ponovo baca jug u trans.

Trener Slišković bio je zadovoljan sa svim segmentima igre ,ali neke čudne kombinacije ljutile su domaćeg stratega. Kada se mislilo, da je to kraj prvih 45 min Stipić je pao u šesnaest metara, a sudac pokazuje na bijelu točku. Franjo Ćuže je preuzeo odgovornost i majstorski pogodio za 3-0 domaćih. Na poluvrijeme se otišlo s rezultatom 3-0.

Drugi dio donijeo je mnogo prilika i lijepih poteza od strane domaćina. U 56 min. ponovo slavlje na tribinama Mokorg Doca. Na lijep centaršut reagira Stipić i povisuje rezultat na velikh 4-0. Bio je to drugi gol Stipića na utakmici danas. Nakon gola nastavljen je pritisak domaćih uz mnogo kombinatorike i lijepih poteza, ali nišanske sprave napadači nisu dobro namjestili u nastavku. Još napomenimo, da Rama nije imala niti jedan konkretan pokušaj prema golu Đereka.

Ovu pobjedu nad Ramom igrači, stručni stožar i cjelokupna uprava posvetili preminulom igraču i treneru Goranu Dukiću!

HŠK Posušje – HNK Rama 4:0

Slišković je na teren poslao sljedeći sastav:

Đerek,Karamatić,Kovač,Ćuže,Jukić,Bilać,Mandurić,Čuić,Bešlić,Stipić i Danijel Begić.Susret je počeo tužno ,jer je danas preminuo dugodišnji igrač i trener Goran Dukić.

U sljedećem kolu igra se susjedski derbi između HŠK Posušja i HNK Tomsilava.

HŠK Posušje