Nogometaši Posušja u nedjelju drugi dio prvenstva otvara u Grudama

Duga tri mjeseca su prošla od kada je HŠK Posušje odigralo svoju posljednju natjecateljsku utakmicu, a pred njima su nove utakmice i nova uzbuđenja.

Prva utakmica ovog proljeća, koju su u klubu okarakterizirali kao ključnu, odigrat će se već ove nedjelje 12. ožujka. Sliškovićevi dečki proljetni dio prvenstva otvorit će u susjedstvu, točnije na gradskom stadion Elić Luka u Grudama.

Samo pet boda dijeli Posušje do prve pozicije i toliko željenog naslova. Naslova koji vraća mnogo toga na Mokri Dolac. Biti će jako teško, ali onakva želja, volja i atmosfera nisu viđeni godinama u Posušju. Navijači spremaju invaziju na Grude, a igrači jedva čekaju istrčati na Elića Luku.

Trener Posušja jako je zadovoljan pripremnim djelom, gdje je Posušje osiguralo tri pobjede i jedan remi uz odličnu igru. Iz kluba su pozvali navijače i simpatizere da u što većem broju pohode Grude u nedjelju i najavili su da će dečki poginuti u ovih petnaest preostalih utakmica.

“Ljudi, vrijeme je da se pokrenemo i pokažemo svima da živimo za klub u bilo kojem rangu takmičenja. Pokažimo svima da novac ne može ukrasti ljubav i slast pobjede plavo-bijelih. Pokrenimo se i dignimo grad na noge, jer blizu smo, samo 5 bodova nas dijeli od prve pozicije”- poručuje KN Poskoci.

Posusje.net