Nogometaši Posušja upisali su svoju osmu pobjedu u deset odigranih kola, ovog puta na Mokrom Docu pao je novak u ligi FK Bjelopoljac iz Mostara.

Nakon prosipanja bodova u Podhumu, nogometaši Posušja danas su pružili odličnu partiju za svoje navijače. Po izrazito hladnom i kišnom vremenu Slišković je izveo sljedeći sastav: Galić, Vištica, Kovač(C), Ćuže, Jukić, Landeka, Crnogorac, Mandurić, Nenadić, Bešlić i Begić.

Već u prvoj minuti pogodio je ove sezone odlični Veselko Vištica. Gosti iz Mostara su tek izveli centar, ali brzom akcijom Posušje dolazi do velikih (2-0), a pogodio je danas raspoloženi Dominik Begić. FK Bjelopoljac je bio šokiran na Mokrom Docu, a Sliškovićevi izabranici igrali su odlično i nakon ranog vodstva. U 34.min za (3-0) pogodio je Krešimir Crnogorac na asistenciju Begića. Uzdrmani gosti izgledali su izgubljeno na “zelenom dragulju” i igrali su dosta jalovo i bez ideje naprijed. Posljednji pogodak naše momčadi vidjeli smo u 39’min susreta kada je pogodio Ivan Mandurić.

U drugom djelu nismo vidjeli lijep nogomet, jer je kiša neumorno padala, jedino vrijedi izdvojiti pogodak Brkana, koji je postavio konačni rezultat utakmice HŠK Posusje (4:1) FK Bjelopoljac.

Ovom pobjedom nogometaši Posušja ostali su vodeća momčad prvenstva sa 26.bodova, dva više od drugoplasiranog FK Klis. HŠK Posusje je jedina momčad bez poraza ove sezone, što je zaista vrijedno spomena (8.pobjeda i 2.remija).

U sljedećem kolu nogometaši Posušja gostuju kod FK Turbina u Jablanici.

HŠK Posušje