Home Sport Nogomet Nogometaši HŠK Posušja na najbolji mogući način zaključili su sezonu 2015./16.

Nogometaši HŠK Posušja na najbolji mogući način zaključili su sezonu 2015./16.

0
Nogometaši HŠK Posušja na najbolji mogući način zaključili su sezonu 2015./16.

POSUŠJE – Nogometaši HŠK Posušje na najbolji mogući način zaključili su sezonu 2015./16. u Drugoj ligi FBiH – Jug.

U okviru 30. kola na Mokrom docu uvjerljivom igrom nadigrali su čitlučko Brotnjo s 2:0.

“Plavo-bijeli” su poveli u 20. minuti utakmice kada gol postiže Danijel Begić na asistenciju Dominika Begića. Ovim golom samo je potvrdio svoj izuzetni angažman u ovoj sezoni i tako zadržao poziciju najboljeg strijelca.

Od početka je Posušje puno bolje izgledalo i stajalo na terenu tako da pobjeda niti u jednom trenutku nije dolazila pod upitnik. Ipak, potvrdu pobjede trebalo je čekati do 78. minute kada točku na “i” stavlja još jednim pogodkom Zdenko Bilać.

Na kraju Posušje je završilo na odličnom trećem mjestu, prvenstveno zahvaljujući odličnim igrama u proljetnom djelu prvenstva u kojem su doživjeli tek jedan poraz na gostovanju kod Igmana – prvaka.

KN “Poskoci” se ovim putem zahvaljuju treneru Leu Sliškoviću, igračima na trudu i ovom sjajnom uspjehu. Te poručuju: “‘Preko trnja do zvijezda’ – stara latinska poslovica koja se sve više i više prati naš klub. Ovim putem bi se još zahvalili upravi kluba na čelu s predsjednikom Dariom Sesarom i svim članovima nadzornog i upravnog odbora našeg kluba.Vidimo se sljedeće sezone još jači!”

HŠK Posušje