NK Široki Brijeg u nedjelju protiv FK Krupe ima priliku na najbolji mogući način završiti ovaj ciklus

Nakon dvije vezane pobjede, protiv FK Mladost Doboj – Kakanj (𝟐:𝟏) u prvenstvu i NK GOŠK Gabela (𝟎:𝟏) u 𝟏/𝟏𝟔 𝗳𝗶𝗻𝗮𝗹𝗮 𝗞𝘂𝗽𝗮 𝗕𝗶𝗛, NK Široki Brijeg u nedjelju protiv FK Krupe ima priliku upisati i treću pobjedu i na najbolji mogući način završiti ovaj ciklus i otići na novu reprezentativnu stanku.

U povodu nedjeljne utakmice 10. Kolu Premier lige BIH održana je konferencije za medije, a novinarima su se obratili pomoćni trener Jure Ivanković i lijevi bočni igrač Tomislav Čuljak

  • Treća vezana pobjeda nam je veliki izazov i motiv uoči nove reprezentativne stanke. U srijedu protiv NK GOŠK Gabela u 1/16 finala Kupa BiH odmorili smo neke igrače, malo rotirali i na taj način energetski rasteretili momčad. Na današnjem poslijepodnevnom treningu odradit ćemo posljednje taktičke pripreme za FK KRUPA. Znamo odakle nam prijeti opasnost. Vjerojatno nas čeka slična utakmica onoj u prošlu nedjelju, kazao je Ivanković koji ovaj put očekuje „ozbiljnijeg suparnika koji ima kvalitetnije ofanzivne igrače“.

-Nadam se kako će nam ovaj put i stanje terena ići u prilog. Odgovara na brz i dobar teren, kako bi naš stil igre potpuno došao do izražaja, dodao je Ivanković.

Igrač bogata iskustva, Vinkovčanin Tomislav Čuljak smatra kako je u ovakvim utakmicama najbitniji pravi pristup, jer on uvijek znači pola obavljenog posla.

-Najteže je igrati nominalno male utakmice u kojima se često bodovi unaprijed upišu. Ozbiljan pristup je najbitniji u takvim utakmicama i tako ćemo se postaviti. Mislim kako neće biti problema i kako će bodovi ostati na Pecari. Idemo maksimalno angažirano po treću pobjedu u nizu, kazao je Čuljak koji je potpuno zaliječio ozljedu mišića.

  • Nakon samo desetak dana po dolasku iz Vinkovaca, odigrao sam dvije utakmice i doživio puknuće mišića zbog čega sam morao napraviti jednomjesečnu stanku. Srećom, to je sada iza mene. U optimalnoj sam formi i nestroljivo čekam nove izazove, poručio je Čuljak.

Utakmica na Pecari igra se u nedjelju, 4. listopada u 18 sati, a jedini koji neće konkurirati za domaću momčad je defanzivni vezni igrač Zvonimir Begić koji ima tri akumulirana žuta kartona.

NK Široki Brijeg