NK Široki Brijeg ponovno u Europi, Wagner upisao 111. zgoditak, Krstanovićev hat-trick

Široki Brijeg će, nakon godinu dana stanke, ponovno igrati u Europi! „Plavo-bijeli“ su u zadnjem kolu uvjerljivo slavili na Pecari protiv Radnika i tako potvrdili europsku vizu.

Na prvi pogodak nije se čekalo dugo, već u 4. minuti zatresla se mreža iza leđa gostujućeg vratara Đurkovića. Odlično je centrirao s lijevog krila Marković, Krstanović je nadvisio obranu Radnika i udarcem glavom donio radost na Pecaru – 1:0.

Strijelac prvog gola bio je asistent kod drugog, a Wagner se s lakoćom, na povratnu loptu iz neposredne blizine, po 111. put upisao među strijelce na utakmicama Premier lige BiH.

I u nastavku susreta Široki je nastavio napadati i pogađati mrežu Radnika. Kožulj je u 50. minuti lijepo uposlio Krstanovića koji ne propušta prigodu za 3:0, Ajayi je rutinirano riješio situaciju “jedan na jedan” s Đurkovićem za 4:0, a “točku na i” stavio je hat-trickom Krstanović u 87. minuti – 5:0!

STRIJELCI: 1-0 Krstanović (4), 2-0 Wagner (40), 3-0 Krstanović (50), 4-0 Ajayi (77), 5-0 Krstanović (87).

ŠIROKI BRIJEG: Soldo, Pandža, Ćorić (46. Barišić), Krstanović, Wagner (46. Ivanković), Kožulj (75. Landeka), Sesar, Brekalo, Ajayi, Crnov, Marković. Trener: Slaven Musa.

RADNIK: Đurković, Antić, Kadrija (78. Stanković), Janković (71. Hadžić), Vasić, Motika, Krsmanović, Ostojić, Glišić (68. Beširović), Bajić, Mašić. Trener: Slavko Petrović.

NK Široki Brijeg