Home Sport Nogomet NK Široki Brijeg će sudjelovati u humanitarnom projektu “Što ti možeš učiniti za Božić?”

NK Široki Brijeg će sudjelovati u humanitarnom projektu “Što ti možeš učiniti za Božić?”

0
NK Široki Brijeg će sudjelovati u humanitarnom projektu “Što ti možeš učiniti za Božić?”

Poštovani navijači, obavještavamo vas kako će NK Široki Brijeg sudjelovati u projektu Što ti možeš učiniti za Božić? – Humanitarna akcija, koji udruga Incijativa za Široki Brijeg organizira već sedmu godinu zaredom. Svrha akcije je pomoći socijalno ugroženim obiteljima u predbožićno vrijeme.

Akcija će se održavati od srijede 20. do petka 22. prosinca, pod božićnim šatorom na Trgu Gojka Šuška u Širokom Brijegu, a naša kućica s raznovrsnim artiklima NK Široki Brijeg Fan Shop i ŽNK Široki Brijeg, s naglaskom na nove hoodie majice s kapuljačom i zimske šalove bit će otvorena na navedene datume u terminima od 19:00 do 23:00 sata.

Navijače našeg kluba posebno će razveseliti nogometaši NK Široki Brijeg, na čelu s Wagner Santos Lago, koji će u četvrtak od 20:00 do 21:00 biti na raspolaganju za fotografiranje te potpisivanje novih kalendara NK Široki Brijeg za 2018. godinu. U petak, u istom terminu moći ćete se družiti s nogometašicama ŽNK Široki Brijeg, stoji u priopćenju Nk Široki Brijeg.

Svi koji nisu u mogućnosti biti prisutni, a žele se uključiti u ovu humanitarnu akciju mogu to učiniti kontaktirajući Udrugu te donirati prehrambene artikle ili novčane donacije uplatom na žiro račun 3382202264860334 kod UniCredit Bank d.d.

SirokiBrijeg.info