POSUŠJE – U okviru 23.kola Druge lige FBiH-Jug Posušje je na svom Mokrom Docu ugostilo fenjeraša iz Šjuice. Susret ova dva tima izmamijo je oko 100-injak istinskih ljubitelja nogometa po dosta hladnom i kišnom vremenu.

Slišković je izveo udarnu postavu:

Đerek, S.Bešlić, Ćuže, Kovač, Jukić, Ćuić, M.Bešlić, Mandurić, Bilać, Stipić i Danijel Begić.

U današnjem susretu još su nastupili: J.Galić, I.Jurišić i M.Bakula.

Posušje je u utakmicu krenulo furijozno i željno dokazivanja i novih golova.Na prvi gol navijači nisu trebali dugo čekati 8. minuta susreta, Šujicu je načeo danas odlični Franjo Ćuže. Na drugi gol čekalo se samo 6. minuta, kada raspoloženi Zdenko Bilać para mrežu gostujućeg vratara. Nakon gola Posušje se smiruje i polako gradi igru, a onda dolazi kako bi rekli 6. minuta slave za plavo-bijele. U 6. minuta, 3 gola i potpuni potop gostiju, koji su došli na mali izlet u Posušje.

Redom su pogađali: 30. minuta Ivan Mandurić, 31. minuta Dario Stipić i 36. minuta Hrvoje Čuić. Sa velikih 5-0 odlazi se na odmor uz veliki pljesak i ovacije za odlične plavo-bijele.

U drugom djelu opet furiozan start i šujički brod bio je potpuno potopljen. Igrala se 46. minuta lopta je tek krenula s centra, a već je 7-0, lagano pogađa Danijel Begić. Opet slavlje i veliki pljesak navijača na Mokrom Docu. Golman gostiju se nije ni okrenuo, ali Bilać pogađa na semaforu je već velikih 7-0 , a minuta je tek 55.

Mirisalo je ovo na povijesnu pobjedu, ali mudri Slišković daje priliku igračima s klupe i čuva momčad za derbi u Uskoplju. U 64. minuti novi pogodak, a strijelac je ponovo Danijel Begić-Danćo. I točku na i postavlja gostujući igrač, koji sam sebi postiže pogodak za konačan rezultat 9-0 i veliku pobjedu Posušja.

Sljedeće kolo Posušje gostuje u Uskoplju kod HNK Sloge.

HŠK Posušje