NEOTUĐIVO I PRVOTNO PRAVO RODITELJA JE odgoj svoga djeteta

NEOTUĐIVO I PRVOTNO PRAVO RODITELJA JE odgoj svoga djeteta. Ovo pravo roditeljima daje Bog, ustav, zakoni i razne konvencije o dječijim pravima, i nesmije se dopustiti ni pod koju cijenu i da se ovo pravo otme roditeljima pod nekakvim maglovitim izlikama..

Sve što se sad događa je pokušaj države da preko korona mjera oduzme ovo pravo roditeljima u prvoj fazi a u drugoj da mu uzme država fizički djete u ime nekakvih propisanih paranoičnih mjera za naše zdravlje.

Roditelj može izgubiti ovo pravo na skrbništvo jedino sudskom presudom ako ga netko tuži…

Globalisti preko tri vladajuće političke kabadahije u BiH, kojima su dala 330 000 000 eur [ koje će vratiti građani BiH] provode ove korona mjere, preko kojih žele svim roditeljima istovremeno bez tužbe ,bez sudskog procesa i sudske presude uzeti ovo pravo.

Važno je napomeniti sljedeće: Svi oni koji provode ove korona mjere su napravili nezapamćeni zločin na području gospodarstva kojeg su doslovno ubili i srušili veliku vrijednost koju smo imali.

Uništili su mnoge vidove društvenog života i sad nam žele ubiti školstvo i djecu…

Ovo je zločin bez presedana u povjesti.

Oni su sad u poblemu jer zločin je tu a lešveva nema, kako su nas uvjeravali da će biti.

Da bi se sad pokrio ovaj zločin i uveli nas u drugu fazu korona projekta ključna točka je bezazleno [ naoči] mjerenje temperature koje treba dovesti do testiranja djece i na kraju do vakcinacije.

Roditelji USTANITE branite svoju djecu od ovih izopačenika, ove naše anđele kojima su zli i beskurpulozni ljudi nabili maske da im slome duh, jer ako nećete Vi braniti svoju djecu životima svojim režim sigurno neće.

Pero Barbarić Pepi, roditelj, otac petero djece

SirokiBrijeg.info