Nakon dugo godina ponovo je glavna tema u Posušju nogomet i nogometni klub Posušje

Klub je svojim rezultatima privukao mnogo pažnje medija, a pogotovo domaćih pristaša. Šesnaest dugih godina klub s Mokrog Doca čeka na trofej, a navijači kao da su očuli miris trofeja. Krenula je potpuna mobilizacija, i na maratonskim pregovorima Kluba navijača, odlučeno je da će klub, igrači i stručni stožer imati veliku podršku u nedjelju.

Mnogi su stali uz klub pogotovo uz predsjednika kluba, jer taj čovjek napravio je mnogo toga za plavo-bijele i vrijeme je da podržimo njega i kompletno plavo-bijeli tim sa „zelenog dragulja”. Građani i navijači tražili su napokon borbu za trofej, a početkom ove sezone predsjednik i stručni stožer najavili su borbu za prvaka i iskorak u veći rang BiH nogometa. Taj iskorak ne mogu napraviti bez naših grala i podrške s tribina, jer Posušje je zaslužilo da gleda prvoligaški nogomet. Dosta je kazališne publike i pljuvanja po klubu, idemo hrabro stati i zapjevati klubu u čast u čast onima koji vole i žive za klub svaki dan.

U nedjelju na Mokri Dolac stiže lider s tablice Klis, koji je u 5 odigranih kola skupio 5 pobjeda. Klis koji je zabio 20 ,a primio samo jedan pogodak. Nećemo mu dozvoliti da uzme bodove sa našeg „zelenog dragulja”! Pobjedom u nedjelju nad Klisom skočili bi na prvo mjesto na tabeli i osigurali mir pred teško gostovanje u Konjicu. Naši domaći momci zaslužili su pjesmu s tribina i huk, jer vrijeme je došlo za iskorak u kojem smo potrebni svi, poručili su iz HŠK Posušja.

SirokiBrijeg.info