NAPOKON RADE: Vodovod iz Širokog Brijega javlja novi dan nestašice opskrbe gradskom vodom

ŠIROKI BRIJEG – Nakon nedavne najave iz EP HZHB kako će u Širokom Brijegu u utorak 20.lipnja i srijedu 28. lipnja od 13 do 21 sat doći do nestašice električne energije, a s time i opskrbe gradskom vodom. Iz JK poduzeće “Vodovod i kanalizacija” d.o.o. Široki Brijeg, tek nakon tjedan dane te objave, 24 sata prije, javljaju se priopćenjem, iako su znali za to puno ranije gdje su mogli pravovremeno informirati svoje sugrađane i da se pripreme. Ali ne!

Tada na njihovoj službenoj web stranici koja izgledom postoji, nije stajalo ama baš nikakvo upozorenje, obavijest ili najava.

No međutim nakon našeg “malo-više” kritičkog stava i pisanja prema ovoj ustanovi, a što su upozorile isto i kolega s portala Bljesak.info na ne održavanje web-stranice, neke stvari su se promijenile, i netko je izgleda shvatio da ipak treba raditi i biti na usluzi svojim sugrađanima, iako ne kažemo da nisu i sada. Znam da rade s onim što imaju, ali mogu oni bolje i kvalitetnije, a s onim što imaju trebaju znati iskoristiti.

Tako da ćemo ovaj put pohvaliti njihovu angažiranost i prenijeti službenu obavijest koju su uputili javnosti oko nove nestašice vode na području grada Širokog Brijega kako bi se na vrijeme pripremili i osigurali dovoljne zalihe u tih nekoliko sati, s obzirom kako će zasigurno taj dan biti dosta topao, a tekućina neophodna.

Cijenjeni potrošači, zbog pristigle obavijesti od JP Elektroprivreda HZHB d.o.o. Mostar da će biti obustavljena opskrba el. energijom, dana 04.07.2017. godine (utorak) u vremenu od 13 do 21 sat neće biti vodoopskrbe” – navodi se priopćenju JK poduzeće “Vodovod i kanalizacija” d.o.o. Široki Brijeg.

Zar je bilo teško napisati i prvi put ovakvu obavijest!?

Nitko vas ne tjera, samo vaši sugrađani traže da ih na vrijeme informirate, a tu smo mi mediji da dalje tu vijest proširimo kako bi došla do što više vaših potrošača.

Mili Marušić / SirokiBrijeg.info