Home Vijesti Politika Nakon “Svečanog ručka” iz vozila mrtvačkog poduzeća, nova komedija u vrhu MUP-a ŽZH

Nakon “Svečanog ručka” iz vozila mrtvačkog poduzeća, nova komedija u vrhu MUP-a ŽZH

0
Nakon “Svečanog ručka” iz vozila mrtvačkog poduzeća, nova komedija u vrhu MUP-a ŽZH

Ministar MUP-a ZHŽ Zdravko Boras iz dana u dan nastavlja sa strategijom zaštite i zahvale za dobro učinjeni, a potom dobro zataškani kriminal.

Nakon fantastično odrađenog Dana policije, koji se pretvorio u Dan žalosti, kada su pogrebna kola dolazila u MUP, Zdravko Boras je nagradio svoje najbolje pulene za najveća dostignuča u otkrivanju, tj. skrivanju kriminala, piše portal Ljubuski.net.

Nakon godinu dana “temeljitih” istražnih radnji Vesne Ćavar, oko nezakonitog izdavanja dozvola za nošenje oružja osobama iz krim miljea, s kojima MUP ZHŽ ima dugogodišnjie odnose, Boras je pohvalio, prvog među inima, Miru Pejića, načelnika PU Grude, protiv kojeg Tužiteljstvo piše optužnicu za navedeno kazneno djelo.

Pohvalnicu dodjeljuje ministar kojem se, za prijevaru, sudi u Hrvatskoj, a u BiH je pod najnovijom istragom za šverc automobilima, kako su ga istražiteljima prijavili svjedoci i sudionici.

Otužna priča koja, pod patronatom HDZ BiH, traje godinama, a svega je svjedok načelnik općine Ljubuški Nevenko Barbarić, trebala bi uskoro završiti.

U klupko kriminala uvezan je veliki broj osoba iz vrha stranke, a politika HDZ BiH je učinkovito stvarala izolaciju u institucijama da do procesa istraga uopće ni ne dođe.

Kako reče jedan fratar, Hrvati su zapušten narod koji će nestati, jer mu je organiziranost na niskoj razini. Ako se nešto uskoro ne promijeni…

Ljubuski.net