LJUBUŠKI – Nakon velikih nogometnih užitaka i ushita, ali i nemalih razočarenja koja nam je proteklih mjesec dana priređivao europski sraz trenutačno najboljih nogometnih nacija, ljubitelji nogometa u Ljubuškom imat će prigodu i dalje uživati u toj planetarno privlačnoj igri.

Još traju prijave

Sljedeći tjedan, nakon što se odigra finalna utakmica Eura 2016. i spuste zavjese na tu nogometnu priredbu, počet će 13. malonogometna liga mjesnih zajednica općine Ljubuški. Organizator lige JU KSC Ljubuški vrši pripreme kako bi sve bilo spremno i natjecanje krenulo. U svom uredu u Gradskoj sportskoj dvorani svakog radnog dana od 8 do 14 sati primaju prijave momčadi za natjecanje i prijavljivanje će trajati do sutra. Potrebno je dostaviti popise s najviše 20 igrača i uplatiti članarinu (ulog) za sudjelovanje u iznosu od 200 KM.

Ždrijeb 8. srpnja

Usporedno s ligom starijih igrat će se i liga mladih, odnosno 6. malonogometna liga MZ općine Ljubuški 2016. godine za igrače do 16 godina starosti. Za to natjecanje potrebno je uplatiti po 150 KM. – Prošle godine u velikoj ligi imali smo 19 sudionika, a u maloj 18. Nadamo se da ćemo i ove godine imati najmanje toliko sastava. S ligom ćemo krenuti u tjednu neposredno po završetku EP-a, točnije od 11. do 15. srpnja, a točan dan ćemo uskoro odrediti. Planirali smo 8. srpnja obaviti ždrijebanje i utvrditi raspored utakmica, tako da natjecanje može početi kako smo zamislili. Očekujemo da će ljubitelji nogometa imati što vidjeti i doživjeti te da će posjećenost biti na visini, kaže Nikica Šiljeg, koordinator lige. Naslove brane prošlogodišnji pobjednici: Crnopod – Cerno – Miletina u seniorskoj konkurenciji i Studenci u mladoj konkurenciji.

Ivan Kaleb / Vecernji.ba