Hercegovina je oduvijek bila poznata po inovativnim ljudima i događajima. Stoga ćemo vam danas predstaviti jedan novi projekt, koji će zasigurno biti događaj godine u Hercegovini. Riječ je o izboru „HERCEGOVKE GODINE“.

No, više detalja o samom projektu reći će nam gospođa Vesna Bubalo Jelić, koja je voditeljica organizacijskog odbora ovogodišnjeg izbora „HERCEGOVKA GODINE“ i predsjednica „Udruge Male Melodije“.

Gospođo Vesna upoznajte nas s projektom „HERCEGOVKA GODINE“?

Idejni Projekat “HERCEGOVKA GODINE” osmislila je kantautorica, spisateljica i kolumnistica Daniela Škegro. No, zbog svojih ovogodišnjih poslovnih obveza, praćenih čestim putovanjima, nije mogla odvojiti vrijeme i posvetiti se organizacijskom dijelu posla, kao i svim popratnim obvezama koji zahtjeva projekat ove vrste, ta čast je pripala meni, odnosno Udruzi „Male Melodije“ čija sam predsjednica.

Tko i na koji način će se moći prijaviti za „HERCEGOVKU GODINE“?

Od danas, svi koji žele sudjelovati u izboru „HERCEGOVKA GODINE“ mogu svoje prijedloge poslati na mail: hercegovkagodine@gmail.com Uz ime i prezime osobe koju nominirate za „HERCEGOVKA GODINE“ potrebno je priložiti opis zašto baš ta osoba zaslužuje tu titulu, te naravno i fotografiju te osobe.

Svoje prijedloge možete slati i u inbox naše facebook stranice ili u DM na instagram profilu.

Poziv je otvoren svima i nominirati možete svoju majku, prijateljicu, suprugu, baku, šeficu, djelatnicu ili bilo koju osobu koja vas inspirira kao pozitivan član društva. Naravno, moramo naglasiti da je poziv otvoren svim Hercegovkama u domovini i iseljeništvu.

Prijave kreću ovom objavom i otvorene su do 05.12.2019. godine do 23:59h.

Nakon što zatvorimo prijave, obavjestiti ćemo sve o daljnjim koracima, jer sve ovisi o tome koliko će biti nominiranih osoba.

Čitatelje će zanimati za koji je datum predviđena dodjela nagrada i gdje će se održati?

Finalna večer tj. sami izbor „HERCEGOVKA GODINE“ održati će se 17. prosinca 2019. godine u Hrvatskom Domu „Herceg Stjepan Kosača“ s početkom u 19:00h. Dodjela nagrada biti će upotpunjena lijepom glazbom i jednom modnom revijom, tako da zanimljivosti i dobre atmosfere neće nedostajati. Sve dodatne detalje ćete dobiti na našim društvenim mrežama Facebook ili Instagram stranici.

Imate li neku poruku za kraj čitateljima?

Predložite svoju „Hercegovku“ i glasujte za svoje favorite, tako ćete natjecanje učiniti zanimljivijim!

SirokiBrijeg.info