NAJAVA: U utorak, 27. lipnja akcija darivanja krvi u Kočerinu

Crveni križ Široki Brijeg već 10 godina za redom provodi akciju dobrovoljnog darivanja krvi u Kočerinu. Akcija će se održati u utorak, 27. lipnja 2017. godine u vremenskom razdoblju od 9.30 do 11.00 sati, u prostorijama Osnovne škole Kočerin.

Riječ je o šestoj od ukupno 10 akcija dobrovoljnog darivanja koje organizira Crveni križ Široki Brijeg u 2017. godini, a ova u Kočerinu održava se povodom blagdana svetih Petra i Pavla – zaštitnika Župe Kočerin.

Akcija se održava pod pokroviteljstvom Ureda gradonačelnika Širokog Brijega te u suradnji sa Zavodom za transfuzijsku medicinu SKB Mostar.

”Akcijama koje organiziramo po mjesnim zajednicama želimo približiti i potaknuti sugrađane o tako jednom važnom i humanom djelu koji na taj način pomažu našim sugrađanima koji se nalaze na liječenju u SKB Mostar, pogotovo teško oboljelima i stradalima u prometnim nesrećama”, kazali su iz Crvenog križa Široki Brijeg.

Za sve darivatelje krvi bit će osiguran besplatan ručak u restoranu ”Idu dani” (kod Tosića) na Privalju. Kompletan popis akcija darivanja krvi u 2017. godini možete pogledati na službenoj Facebook stranici Crveni križ Široki Brijeg.

SirokiBrijeg.info