Širokobriješke mame – mame širokog srca i ove godine organiziraju „Slatki Božić svima“. Ovo je već treća godina zaredom u kojoj će se, uz pjesmu i prodaju kolača, prikupljati novac za potrebite. Ovogodišnji „Slatki Božić svima“ održati će se 09. prosinca 2018. godine od 18:30 sati, a nastupiti će Tamburaški Sastav Dukati iz Širokog Brijega i Grupa Sinergija iz Mostara. Novost je da će se događanje preseliti sa Trga Širokobrijeških žrtava u prostor Garden Summer bara.

Kao i dosadašnjih godina, posjetitelji će moći kupiti kolače, torte i slana peciva, te tople uštipke i palačinke. Kako nikom ne bi bilo hladno, nuditi će se kuhano vino, pivo i raznolika alkoholna pića, a za najmlađe topli čaj i sokovi. Sav prihod prikupljen od prodaje će se iskoristiti za pomoć obiteljima kojima je to potrebno.

„Mi priželjkujemo da i ovaj Slatki Božić bude lijepo predblagdansko druženje za naše sugrađane ali i da prikupimo dovoljno novaca da uljepšamo Božić obiteljima koje računaju na nas. Uz pomoć sponzora, te dijela prikupljenog novca, se kupuju osnovne namirnice i prave se paketi prilagođeni različitim obiteljima. Ostatak novca se daje izravno obiteljima, uglavnom onima kojima je potrebno za liječenje. Mi ne možemo napraviti puno, jer se često susrećemo sa obiteljima kojima je potrebna dugoročna pomoć, ali osnovni cilj nam je bio da ljudima uljepšamo blagdane i Božić.“ Poručile su Širokobriješke mame, te dodale da ništa ne bi bilo moguće bez podrške volontera i poduzetnika.

„Velik broj širokobrijeških mama i djevojaka u ovo ulaže svoje vrijeme i trud, jako puno ljubavi je uloženo u svaki korak planiranja i izvođenja Slatkog Božića. Prije svega, tu su divni ljudi iz TS Dukati i Grupe Sinergija koji će besplatno nastupiti, a zbog njihovog iskustva i talenta u dobru atmosferu ne sumnjamo. Cijeli prostor Garden summer bara nam je ustupljen potpuno besplatno, što nam uvelike olakšava organizaciju. Podržali su nas i Grad Široki Brijeg, HKK Široki, Vlada ŽZH, te brojni poduzetnici. Kao i svake godine, sa nama je Namex, Nampek i Leda, zatim Mepas, Fan Shop Široki, MCI, iForm, Pivovara Lovac, Fama, Servis Jelić, Binvest, Meritum, Mljekara Livno, Hotel Park, Ataco, Interactive, Print grupa, Tomo Šped, Vina Zadro, Cubuss, Zlatarna S&M i Krojački studio Lussa.

Zahvaljujući ovolikoj podršci, ovogodišnja tombola za naše posjetitelje biti će bogatija nego lani, a sve nagrade su osigurane donacijama naših mama i prijatelja.

I naravno, tu su medijski pokrovitelji koji nam uvijek daju svoj prostor, podrže nas u svim akcijama i i poprate svaki naš događaj odličnim fotografijama i pričama.“ Zaključuju širokobriješke mame svoju najavu ovogodišnje akcije „Slatki Božić svima“.

Više o ovoj akciji, kao i svim prethodnim akcijama, možete pročitati na njihovoj Facebook stranici.

SirokiBrijeg.info