Uoči današnje utakmice sa Sparsom (18 sati), HKK Široki održana je press konferencija na kojoj su prisustovali trener Romeo Bilinovac, te igrači Jan Močnik i Mateo Drežnjak.

Jan Močnik:

“Iza nas su bolni porazi od Zrinjskog i Mladosti, koje prema prikazanoj igri nismo zaslužili. No, sport je takav. Prethodne utakmice moramo što prije zaboraviti i okrenuti se sljedećem suparniku. Ja sam tu kratko, odigrao sam tek tri utakmice. Bio sam sretan što smo na mom debiju pobijedili Kakanj, prije svega zbog suigrača koji su me lijepo primili, kao i treneri i Široki Brijeg općenito. Protiv Sparsa moramo odigrati još čvršće, dati veliku količinu energije. Ako tako bude vjerujem da ćemo pobijediti”.

Mateo Drežnjak:

“U ovu utakmicu moramo ući maksimalno ozbiljno, to znači da moramo jednostavno stisnuti u obrani, bacati se za svakom loptom, a u napadu ostati smireni, koncentrirani, ne gubiti olako lopte što nam se događalo na prošlim utakmicama. Spars je težak suparnik, ali mi igramo kući i tu prednost jednostavno trebamo iskoristiti”.

Romeo Bilinovac:

“Bez obzira što im je otišao iskusni Kenan Bajramović, košarkaši Sparsa nisu oslabljeni jer imaju širinu i prepoznatljiv stil igre, s puno trke. Neće nam biti lako, pred nama je još jedna utakmica u kojoj je naš suparnik blagi favorit. Mi ćemo pokušati na terenu dokazati drukčije. Moramo dati veliku količinu energije. Imali smo kroz tjedan i malo problema s ozljedama, Brown još uvijek vuče ozljedu iz Mrkonjić Grada, no moramo se skupiti, odigrati čvrsto i disciplinirano u obrani i racionalno u napadu. Ako tako bude, očekujem pobjedu”.

Kupnjom ulaznice za utakmicu protiv Sparsa, dobivate kupon s kojim sudjelujete u velikoj nagradnoj igri gdje je glavna nagrada automobil Renult clio.

HercegovinaLive će izravno prenositi utakmicu, dok će Naša TV prikazati snimku utakmice.

HKK Široki