Nakon 4 odigrana kola u Premijer ligi BiH za rukometašice, na vrhu ljestvice su se izdvojile dvije ekipe koje su zabilježile po četiri pobjede. To su ekipe HŽRK Grude i ŽRK Mira iz Prijedora.

Upravo ove dvije ekipe se sastaju u Grudama u derbiju 5. kola ,ali sigurno i derbiju jesenskog dijela Premijer lige. Radi se o dvije najkvalitetnije ekipe koje igraju brz i efikasan rukomet sa pokretljivim i čvrstim obranama.

Ekipa Mire je prošlu sezonu završila na 3. mjestu ,a ove sezone se znatno pojačala i sa otvorenim ambicijama juriša na naslov prvakinja BiH. Početne četiri pobjede iz isto toliko utakmica pokazuju da je njihov optimizam realan i da se radi o jednoj od najboljih ekipa u BiH.

Prvakinje BiH, ekipa HŽRK Grude nije poražena više od 23 mjeseca u Premijer ligi BiH, a u dvorani Bili Brig zadnji poraz je bio prije gotovo 3 godine. Startne četiri pobjede u Premijer ligi su ostvarene protiv ipak realno lošijih ekipa pa će subotnja utakmica biti ujedno i najveći ispit za grudske rukometne kraljice.

Ova će utakmica biti od velikog značaja za obje ekipe u nastavku borbe za naslov prvaka jer u slučaju istog broja bodova na kraju natjecanja odlučuje međusobni skor. Zbog toga je važna i gol razlika u ovoj utakmici za obje ekipe.

Naše „grudske cure, kćeri bure“ ove subote moraju dati svoj maksimum da bi ostvarile pobjedu a za to će im svakako biti potrebna što veća podrška sa tribina.

Pozivamo Vas da kao prijatelj kluba iskoristite privilegiju koju će imati samo oni koji budu u dvorani Bili Brig u subotu u 17.00 sati i nazočite utakmici dva daleko najbolja ženska rukometna kluba u BiH.

Cure će i ovaj put ostaviti srce n parketu, a Vi nemojte propustiti prigodu da uživate u sjajnom rukometu i da im pomognete svojim navijanjem.

DO KRAJA ZAJEDNO!!!