Home Kultura Knjiga NAJAVA: Razmjena udžbenika za osnovu i srednju školu u Širokom Brijegu 9. rujna (subota)

NAJAVA: Razmjena udžbenika za osnovu i srednju školu u Širokom Brijegu 9. rujna (subota)

0
NAJAVA: Razmjena udžbenika za osnovu i srednju školu u Širokom Brijegu 9. rujna (subota)

ŠIROKI BRIJEG – Tradicionalna razmjena udžbenika na području Širokoga Brijega održat će se u subotu 9. rujna, u dvorištu Prve osnovne škole Široki Brijeg u Klancu.

Kako su organizator ove akcije kazali za portal SirokiBrijeg,info, razmjena udžbenika za osnovnu i srednju školu održat će se u subotu, 9. rujna, s početkom od 10.00 sati, a u slučaju da taj dan dođe do padalina, tj. kiše, ista će se pomjeriti u sportsku dvoranu Prve osnovne škole Široki Brijeg u Klancu.

Kao i dosadašnjih godina razlog zbog čega je datum razmjene udžbenika tek nakon prvog radnog školskog tjedna je taj što će učenici upravo tijekom tog prvog tjedna doznati koje točno udžbenike treba nabaviti.

Ne budite naivni odmah da kupujete skupe udžbenike i novac dajete tiskarskoj mafiji kojoj je najlakše “okrenuti lovu” na djeci sa ne baš jeftinim knjigama, nego ovom prilikom pozivamo sve učenike osnovnih i srednjih škola da nastave tradiciju kao i svih dosadašnjih godina da sa svojim školskim kolegama sudjeluju u razmjeni knjiga, a usput možda i koju marku da zaradite za neku majicu, sok, sendvić….

Mili Marušić / SirokiBrijeg.info