Predstavljanje knjige U ono vrijeme Andrije Zeljke održat će se u širokobriješkom Kinu Borak u nedjelju, 9. lipnja u 19,30 sati.

U programu sudjeluju: urednik knjige Miljenko Karačić, članovi HKD Hercegovac, ocjenjivačice Mirela Lovrić i Blanka Kraljević , voditeljica Željka Šaravanja i sam autor.

„Andrija je Zeljko prije svega svestran intelektualac široke naobrazbe. Njegov besprijekoran izričaj i skoro savršen stil odaju iznimno pismenu darovitu osobu, ali i pisca (novinara i /ili književnika svejedno) radnika. Premda površnom promatraču možda ne izgleda tako, Zeljko je desetljećima ulagao u svoju pismenost. Trud mu se višestruko isplatio. U moru nemuštih, neduhovitih i loše napisanih knjiga U ono vrijeme Andrije Zeljke predstavljat će pravo osvježenje čitateljskoj publici“, napisala je jedna od ocjenjivačica Blanka Kraljević, prof..

Knjigu čine 22 priče koje je autor objavljivao u Matičinu časopisu Vitko izdao je širokobriješki ogranak Matice hrvatske. Predstavljanje će početi prigodnim filmom autora Miljenka Karačića Tri kuma koji je ekranizacija Zeljkine priče Krnje, Andrija i Lešo, a u kojem uz autora knjige glume glumci Amaterskoga kazališta Didak Marko Knezović Ćopo i Ljubo Mikulić Brajo.

SirokiBrijeg.info