U ime Programskog i Organizacijskog odbora, sa zadovoljstvom Vas pozivamo na sudjelovanje na Znanstvenom kolokviju s međunarodnim sudjelovanjem OČIMA DJETETA – Odgoj i obrazovanje za održivi razvoj koji će u organizaciji Sveučilišta Hercegovina biti održan 25. i 26. rujna 2020. godine u Bijakovićima-Međugorju.

Cilj Znanstvenog kolokvija je prezentiranje dosadašnjih iskustava stručnjaka i znanstvenih radnika, efikasnih rješenja, pogleda i pristupa u vezi s temom skupa, kao i rezultati istraživanja čija praktična upotreba može unaprijediti funkcionalnosti odgoja i obrazovanja za održivi razvoj.

Među pozvanim predavačima na znanstvenom kolokviju su neka od najuglednijih imena u svojim područjima:

dr. sc. Milica Andevski, redovna profesorica,Univerzitet u Novom Sadu

dr. sc. Dunja Anđić, izvanredna profesorica, Sveučilište u Rijeci

dr. sc. Vesna Kostović-Vranješ, izvanredna profesorica, Sveučilište u Splitu

ddr. sc. Milenko Kundačina, profesor emeritus, Sveučilište Hercegovina, Mostar

Ovaj Znanstveni kolokvij zamišljen je kao mjesto okupljanja znanstvenika i stručnjaka čiji će radovi i rezultati pridonijeti razvoju teorija vezanih za izazove pred kojima se nalazi odgoj i obrazovanje za održivi razvoj u suvremenom društvu iz različitih perspektiva.

Pozivamo Vas, ukoliko imate interesa, da se odmah prijavite na znanstveni kolokvij, a jednako tako, molimo Vas da ovaj poziv proslijedite svima za koje procijenite da bi mogli biti zainteresirani.

Sve detaljnije informacije i obrasce možete pronaći na linku: http://hercegovina.edu.ba/hr/poziv-za-sudjelovanje-na-znanstvenom-kolokviju-ocima-djeteta/

S poštovanjem,

Organizacijski odbor Znanstvenog kolokvija s međunarodnim sudjelovanjem OČIMA DJETETA