Dana 14.04.2018 godine u kino sali u Grudama s početkom u 19,30 sati biti će održan Sabor razvojačenih Branitelja HVO-a ŽZH.

Na Sabor se pozivaju svi razvojačeni Branitelji HVO-a bez riješenog statusa iz Domovinskog rata kako bi se oni izvijestili o sustavnom rješavanju njihovog statusa iz Domovinskog rata na nivou FBiH i ŽZH. Isto tako predstavnici udruga razvojačenih Branitelja HVO-a ŽZH će primati podatke od svojih članova poradi pravljenja iskaznica razvojačenih Branitelja HVO-a ŽZH. Stoga je potrebito da svi koji se odazovu na sastanak sa sobom ponesu identifikacijski dokument (osobnu iskaznicu) koja je jedini vjerodostojan dokument za utvrđivanje identiteta svakog razvojačenog Branitelja HVO-a ŽZH.

Na Saboru će predstavnici udruga razvojačenih Branitelja HVO-a ŽZH izvijestiti svoje članove o aktivnostima njihovih udruga u proteklom periodu kao i u periodu koji dolazi.

Udruga razvojačeni Branitelji HVO-a ŽZH, u koordinaciji s udrugama razvojačeni Branitelji HVO-a Grada Širokog Brijega, Posušja i Gruda