Hrvatski košarkaški klub Široki i ove godine organizira tradicionalni Memorijalni turnir u spomen na osnivače, igrače i djelatnike našeg kluba prof. Stanka Jelčića Ćanku, Vinka Soptu Kiku, Vitomira Buntića i Jozu Soptu.

Memorijalni turnir pod nazivom „Široki 2018“ će se održati 21 i 22.09.2018. (petak i subota) u GSD Pecara u Širokom Brijegu na kojemu će osim nas sudjelovati KK Cibona, KK Šibenik i KK Sloboda.

Za navedene klubove uspješno nastupaju naši bivši igrači i treneri:

KK Cibona (Ivan Velić, Josip Bilinovac, Filip Kraljević, Ivan Novačić)

KK Šibenik ( Miro Jurić, Martin Junaković)

KK Sloboda (Josip Naletilić)

Sponzori turnira su JP Elektroprivreda HZ HB, Vlada ŽZH i Grad Široki Brijeg.

Satnice turnira:

Petak 21.09.2018.

18:00 sati KK Cibona – KK Sloboda

20:00 sati HKK Široki – KK Šibenik

Subota 22.09.2018.

17:00 sati: utakmica za 3 mjesto

19:00 sati; finale

Također, od ovog turnira počinje i velika nagradna igra pod nazivom „Kreće igra snova, sa Širokim do Pežoa“ u kojoj se može osvojiti auto Peugot 208, putovanje za dvije osobe, play station 4, hladnjak, televizor, tablet, biciklo, pametni sat, karaoke bluetooth zvučnik, mobiteli, poklon paketi, a nagradna igra će trajati od 21.09. do posljednje domaće prvenstvene utakmice Širokog u 2018 god.

Ulaznice sa nagradnim kuponima moći će se kupiti za vrijeme ovog turnira, kao i za vrijeme svih domaćih prvenstvenih utakmica Širokog u 2018 godini.

Hrvatski košarkaški klub Široki poziva sve ljubitelje košarke da dođu na ovaj jaki međunarodni turnir i podrže naše mlade košarkaše.

SirokiBrijeg.info