NAJAVA: Kreću prijave za 1. Festival autorskih bendova u Širokom Brijegu

Nakon mnogo uloženog vremena proteklih mjesec dana trud se konačno isplatio. Rock Caffe Pajo u suradnji sa Studio Groove organizira festival autorskih bendova. Festival će se održati od 07. – 09.06.2018.

“Oni koji nas poznaju malo bolje znaju da je proteklih godina također bilo festivala kod nas, ali ovaj puta to sve ide za stepenicu više i ukoliko bude kako smo zamislili cilj nam je ovaj festival održavati na godišnjem nivou i stvarati tradiciju”, kaže za portal SirokiBrijeg.info Franjo Šušak – Pajson.

“Pozivamo sve autorske bendove da se prijave na naš festival i budu dio ovog super Rock Festivala. Pravo na prijavu imaju i bendovi izvan BIH. Broj bendova je ograničen, a festival će trajati 2-3 dana, ovisno koliko bendova bude”, dodaje organizator ovog zanimljivog događaja.

Također je zamišljeno da pored bendova u konkurenciji svaku večer bude jedan i izvan konkurencije.

“Festival preferira grupe, i nije predviđeno za samostalne gitariste i duete. U planu nam je da žiri bude sastavljen od nekih baš poznatih glazbenika s područja ex Yu. S nekima smo već u kontaktu i sve govori na to da ćemo taj cilj također ostvariti”, kazao je naš sugovornik.

Bandovi mogu slati prijave na mail: rockcaffepajo@gmail.com

1.Ime banda
2.Grad ili mjesto odakle dolaze
3. Audio ili video snimak (audio mp3 format, profesionalni ili demo)
4.Kraću Biografiju

Žiri koji je zadužen za prijave će odlučiti o tome tko će biti sudionik našeg festivala. Mogu se prijaviti bendovi koji izvode bilo koji žanr muzike – Funk, Rock, Pop, Hard rock itd….

Uvjet za sve bendove je da imaju minimalno 30 minuta svirke. Prijave traju do 1.5.2018. godine.

Info mob +387 63 276 318 ili na mail. Šerajte, komentirajte, što god. Ljudi rokamo na najače!!!! =) =) =)

Portal SirokiBrijeg.info je medijski promotor ovog glazbenog festivala u Širokom Brijegu.

SirokiBrijeg.info