NAJAVA: Karate spektakl dolazi u Široki Brijeg – Svjetski poznata imena sudionici turnira “Super Eight”

Karate klub “Široki Brijeg” povodom 15 godina postojanja i uspješnog djelovanja u nedjelju, 26. studenog, organizira Međunarodni turnir “7. Hercegovina Open” na kojem će se održati već tradicionalni „Super Eight“ na kojem će nastupiti natjecatelji iz Republike Hrvatske, Crne Gore, Srbije, Slovenije, Makedonije, Kosova, te Bosne i Hercegovine.

Turnir će se kao i obično, uz mnoštvo poznatih uzvanika iz javnog, političkog, gospodarskog, sportskog, odnosno općenito društvenog života Širokog Brijega i Hercegovine, održati u Gradskoj sportskoj dvorani “Pecara”, a svečanost otvaranja je u 18 sati.

Na spomenutom “Super Eight” turniru nastupaju braća Anđelo i Ivan Kvesić te njihov klupski kolega Ivan Martinac, ali i cijeli niz drugih poznatih boraca koji su ostvarili zapažene rezultate na svjetskoj i europskoj karate sceni.

Anđelo Kvesić je višestruki hrvatski državni prvak i treći u svojoj kategoriji sa zadnjeg Svjetskog prvenstva.

Njegov mlađi brat Ivan Kvesić, koji je poput njega ponikao u Karate klubu “Široki Brijeg”, također je prvak Hrvatske, brončani sa zadnjeg Europskog prvenstva, a bio je i pobjednik Svjetske lige.

Ivan Martinac njihov je klupski i reprezentativni kolega, osvajač ekipne bronce na Europskom prvenstvu.

Viktor Krstevski je predstavnik Makedonije, osvajač bronce s Europskog prvenstva.

Nikola Jovanović dolazi iz Srbije, a sa svojom zemljom je osvojio ekipno zlato na Svjetskom prvenstvu.

Mensur Đozić je još jedan predstavnik BiH, inače osvajač bronce sa Svjetske Premijerlige.

Albrim Samahodaj iz Kosova (nacionalni prvak)

Dejan Cvrkota iz Srbije (nacionalni prvak i osvajač europske ekipne bronce).

Tijekom odvijanja ovog prestižnog turnira za sve posjetitelje bit će upriličena i iznimno bogata tombola s vrijednim nagradama, kao i druga iznenađenja.

Također, dva dana prije održavanja turnira bit će upriličena i press konferencija na kojoj će govoriti sami akteri ovog sportskog događaja.

SirokiBrijeg.info