U srijedu, 13. studenog 2019., s početkom u 19:30 sati u kinu Borak u Širokom Brijegu održat će se javna tribina na temu “Kako biti potpora svome djetetu u odrastanju” uz stručno predavanje dr. Jozefine Škarice koja je radila kao dr.spec. Školske medicine i kao savjetnica za mlade i bračne parove pri Šibenskoj biskupiji.

Prema djetetu je potrebna imati pažnju, razumijevanje, strpljenje…., ali brzom tempu, brojnom stresu u životu odraslih, za djecu ostaje sve manje vremena.

Mnogi organizirani programi poput vrtića, škole, igraonica, sportskih aktivnosti i dr., koji se pojavljuju u odgoju djeteta, obave svoju ulogu i nestaju, dok ono i dalje kontinuirano živi u obitelji koja je tako i vremenski najdugotrajniji odgojni faktor.

Zato, ovim putem pozivamo naše odrasle sugrađane, sadašnje i buduće roditelja, skrbnike i sve koji se brinu ili planiraju brinuti za naše nove generacije da dođu na ovu javnu tribinu, doznaju načine kako biti potpora svome djetetu u odrastanju. Osim stručnog predavanja dr. Jozefini Škarici, imat ćete priliku i postavljati pitanja vezano za ovu tematiku.

Organizator tribine je Roditeljsko vijeće Druge osnovne Škole Široki Brijeg uz pokroviteljstvo Grada Široki Brijeg

SirokiBrijeg.info