FOTO: Mili Marušić

Udruga Zaboravljenih branitelja Ljubuški poziva sve povjerenike Udruge odazvati se sastanku zakazanom za 11. listopada (utorak) s početkom u 18 sati u Vijećnici. Isto tako, Udruga poziva sve predstavnike udruga proisteklih iz Domovinskog rata, kao i sve naše ratne zapovjednike da dođu na zakazani sastanak, kako bi ih, iz prve ruke, upoznali s našim problemima i budućim planovima u nastojanju traženja naših braniteljskih prava.

Krovna Udruga Zaboravljenih branitelja/boraca BiH uputila je obavijest svim Udrugama ZB, županijskim i općinskim, o ignoriranju prava demobiliziranih branitelja od strane predstavnika oba Doma Parlamenta FBiH (zastupničkog i Doma naroda FBiH), kao i nepoštivanje zaključaka od 1.8.2016. godine u Parlamentu FBiH od strane predstavnika Parlamenta FBiH (SDA, HDZ BiH i SBB).

To je jedini razlog što nas predstavnici krovne udruge pozivaju na pripremu za, do sada najveće, mirne prosvjede, koji trebaju uslijediti u sljedećim danima, a o svemu ćete biti obaviješteni na zakazanom sastanku.

Potvrđeno je kako će se zakazanom sastanku u 18 h u Vijećnici odazvati i Ministar branitelja ŽZH gospodin Mladen Begić.

Glasnogovornik UZB Ljubuški
Krešo Vujević