Home Kultura Glazba Najava humanitarnog koncerta „Hercegovina za Ritu“

Najava humanitarnog koncerta „Hercegovina za Ritu“

0
Najava humanitarnog koncerta „Hercegovina za Ritu“

Priča malene Ana Rite Puljić obišla je cijelu Hercegovinu pa i šire. Teška bolest koja predstavlja pravu bitku s vremenom i mogućnost liječenja u inozemstvu koje sveukupno košta oko 500 000€ digle su na noge mnoge sportaše, udruge, tvrtke i pojedince. Malo što je Hercegovinu ujedinilo posljednjih godina kao ova trogodišnja djevojčica kovrčave kose i okruglih očiju.

Iako donacije pristižu sa svih strana, prikupljeni iznos je još daleko od potrebnog. Širokobriješke mame – mame širokog srca odlučile su, uz podršku i povjerenje Ritine obitelji, organzirati humanitarni koncert kojim bi se prikupilo još dodatnih sredstava.

Koncert pod nazivom HERCEGOVINA ZA RITU će se održati 06.10.2017. u Gradskoj športskoj dvorani na Pecari u Širokom Brijegu. Na koncertu će nastupiti Mokarski tamburaši, Zoran Begić, Josip Ivančić i Sinergija, a najavljen je i poseban gost iznenađenja. Širokobriješke mažoretkinje zabavljati će prisutne svojim plesnim vještinama, a Širokobriješke mame poručuju:

„Koncert je zamišljen kao jedna velika zabava. Izvođači koji će nastupiti su izvrsni zabavljači i godinama su u tom poslu. Dečki iz Sinergije su prvi prihvatili našu ideju, a ostali izvođači su otvorena srca pristupili ovom projektu. Cilj nam nije samo prikupljanje novca, cilj nam je da Ana Rita i njena obitelj vide da nisu sami.

Želimo da dođu ljudi iz cijele Hercegovine, da svi zajedno stvorimo silu pozitivne energije i ljubavi, jer ova djevojčica to zaslužuje. Želimo da se ova priča čuje daleko i da se uključe svi koji mogu. Svi zajedno joj možemo spasiti život.“

Cijena ulaznice je 5 KM, a sav prihod od prodaje karata i pića ići će Ana Riti i njenoj obitelji, jer su se mame pobrinule da sve troškove koncerta snose brojni sponzori (HKK Široki, Namex, Leda, Mepas, Quick print studio, Masters Media, Restaurant Matteo, Binvest, Škripari) i grad Široki Brijeg.

Napravljen je i službeni Facebook event Hercegovina za Ritu – humanitarni koncert gdje će se objavljivati sve novosti vezane za koncert.

Svi koji žele donirati novac, mogu to učiniti pozivom na humanitarni broj
‪092 890 858‬

Uplatiti možete i na žiro račun:
Marija Puljić
UniCredit banka
s naznakom ‘za Anu Puljić’
Transakcijski broj: 3389102546562927

Donirati možete i pozivom na broj ‪092 890 858‬

Uplate za inozemstvo
Primatelj: Marija Puljić 
BA393381302863281218
SWIFT: UNCRBA22