NAJAVA: Crvena jabuka i Teška industrija na Trgu hrvatskih branitelja u Posušju 12. kolovoza

POSUŠJE – Na Trgu hrvatskih branitelja u Posušju, a u organizaciji udruge PAUK u petak se očekuje još jedan spektakl. Ranijih godina na ovom koncertu su uz predgrupe Pregrađe i Sjenu nastupali Zabranjeno pušenje, Opća opasnost i prljavo kazalište, a sada je koncert je podignut i na višu razinu. Četiri sata dobre zabave i odlične svirke jamče dva benda sarajevske rock škole. Crvena jabuka i Teška industrija.

Ranijih godina na PAUK-ovim koncertima na Trgu znalo se skupiti i gotovo deset tisuća ljudi. Veliki broj gostiju iz Hercegovine, Dalamacije i Bosne očekuje se i ovog petka.

-Nakon puno koncerata ove godine, drago nam je da je na red došlo i Posušje. Nije se ni mogla napraviti bolja kombinacija od nas i Crvene jabuke pa očekujemo pravu veselicu u Posušju – kazao nam je Ivica Propadalo iz Teške industrije.

Oni koji su ih slušali kažu i kako puno bolje zvuče uživo nego na snimkama, a Crvena jabuka je češće gostovala u Posušju i Hercegovini, pa ih i publika bolje poznaje.

-Već odavno nismo bili u Posušju pa ćemo dati ljudima jednu prekrasnu noć da uživaju. Nadam se da će biti veliki odaziv, a tu je i Teška industrija – najavio je veliki koncert u Posušju frontman Crvene jabuke Dražen Žerić – Žera.

Dobru zabavu jamče i organizatori ovog koncerta iz udruge PAUK (Posuški aktivisti za umjetnost i kulturu), napominjući kako je ulaz na koncert slobodan, te da očekuju nekoliko tisuća ljudi kao i ranijih godina.

Pauci su ovog ljeta organizirali In memoriam Darku Ćurdi, a tada je izvedena predstava Meštar HNK Mostar, a ranije su organizirali i Operaciju kino u suradnji sa Sarajevo film festivalom, prikazujući filmove na otvorenom, a ovim koncertom, završavaju sa svojim angažmanom u sklopu bogatog programa Posuškog lita.

SirokiBrijeg.info