Načelnik Posušja ugostio pobjednike kviza znanja iz opće kulture

POSUŠJE – Povodom osvajanja prvog mjesta učenika Gimnazije fra Grge Martića iz Posušja na kvizu znanja iz opće kulture u Ljubuškom, Općinski načelnik Branko Bago organizirao je prijem za dvojicu zlatnih sudionika, Antu Čuturu i Slavena Bakulu, učenike 3. i 4. razreda ove škole.

Nagrađeni učenici došli su u pratnji ravnatelja Gimnazije Ante Jukića, a u razgovoru s mladim gostima načelnik je rekao kako su oni ponos Posušja i najbolji promotori posuškog kraja. Također izrazio je nadu kako će u budućnosti, po završetku školovanja, ovi iznimno uspješni učenici vratiti se u svoj rodni kraj i doprinijeti njegovom razvoju.

npdn 16032016 1

Kviz znanja iz opće kulture „Ljubko“ organizira se već petu godinu za redom, a u njemu sudjeluju učenici svih srednjih škola s područja Županije Zapadnohercegovačke. Posuška Gimnazija s ovog natjecanja ponosni je vlasnik čak pet trofeja- četiri zlatne i jedne srebrne sove.

Treba ovome dodati kako su i učenici Srednje strukovne škole ostvarili uspjeh. Naime u konkurenciji s ostalim strukovnim školama na natjecanju ostvarili su najviše bodova i najbolji plasman, priopćeno je iz Ureda načelnika općine Posušje.

SirokiBrijeg.info