Načelnik Gruda Ljubo Grizelj, pozitivan je na koronavirus potvrđeno je za hercegovina.info iz ureda načelnika.

Grizelj ima lakše simptome te se osjeća dobro. Podsjetimo, u Grudama je do jučer 48 osoba bilo pozitivno na koronavirus, od čega je veliki dio zaražen u svatovima u kojima je bilo preko 600 osoba.

Iz ureda za hercegovina.info nisu mogli potvrditi je li i načelnik Grizelj bio u navedenim svatovima.

Dodajmo još k tome, kako je načelnik Gruda Ljubo Grizelj, 12. kolovoza, nazočio na održavanju svečane sjednica GV i dodijele javnih priznanja povodom Dana grada Širokog Brijega.

Kako portal SirokiBrijeg.info s lica mjesta ovog obilježavanja može potvrditi. Načelnik Grizelj je bio u bliskom kontaktima s kompletnim vrhom HDZ-a BiH s područja ŽZH, isto i s predsjednikom HDZ-a BiH akademikom dr. Draganom Čovićem, koji je nekoliko dana prije ovog događaja kazao kako se uspješno opravio od COVID-a -19, a koji je također nazočio ovom događaju.

Iako je prošlo samo nekoliko dana od kada je akademik Čović nazočio u Širokom Brijegu od “nestanka” COVID-a -19 u njegovu organizmu, teško je reći tu bilo što!

Fotografiju iduću koju prikazujemo, dočarava bliskost Čovićeve savjetnice kako načelnika Ljubu Grizelja “šlata”.

Ako se pokaže kako je načelnik Grizelj bio sudionik sporne svadbe koja se održala početkom mjeseca kolovoza, i od tuda da je “pokupio” nevidljivi virus, ovo bi samo značilo kako možemo očekivati još političara s područja ŽZH koji će potvrditi kako su pozitivni.

SirokiBrijeg.info