Pripadnici Gorske službe spašavanja Široki Brijeg sinoć su u 19.15 sati pronašli tijelo žene u jezeru Mostarsko blato nakon višesatne potrage za prijavljenom nestalom osobom.

Policijska uprava je u subotu dobila poziv za pomoć u potrazi za ženom srednjih godina koja je nestala tog dana u ranijim satima na području Pologa.

-Od 11 sati su je pokušali pronaći članovi obitelji i prijatelji, ali bez uspjeha. Nakon prikupljenih informacija postojale su određene sumnje kako je osoba mogla ići prema Mostarskom blatu tako da smo našu potragu odmah usmjerili na to područje. Prva naša ekipa je krenula tragati u 18.55 sati, a uskoro i svi ostali. Nestala je pronađena u 19.15 nažalost u vodi bez znakova života. Osigurali smo unesrećenu i područje te pričekali dolazak istražitelja i Hitne medicinske pomoći – kazali su iz GSS Široki Brijeg.

Kazali su da su nakon uviđaja izvukli tijelo.

-Osim naših 14 članova u akciju su bili uključeni vatrogasci Široki Brijeg, DVD Polog, mještani i rodbina. Obitelji izražavama iskreno saučešće – naveli su iz GSS-a.

SirokiBrijeg.info