Home Vijesti Crna kronika Mostarka krala parfeme po Ljubuškom

Mostarka krala parfeme po Ljubuškom

0
Mostarka krala parfeme po Ljubuškom

Dana 22.7.2020. godine u 17.30 sati, PU Ljubuški je zaprimila prijavu od djelatnice „DM“ prodavaonice u Ljubuškom da je dana 20.07.2020 godine oko 12.00 sati NN počinitelj ili više njih, otuđio osam parfema.

Operativnim radom na terenu policijski službenici Odsjeka kriminalističke policije PU Ljubuški su došli do saznanja da bi predmetno kazneno djelo mogla počiniti osoba I.P.(48) iz Mostara, te je ista dana 28.7.2020. godine lišena slobode zbog postojanja osnove sumnje da je počinila kazneno djelo iz čl. 286 KZ F BiH Krađa.

Policijski službenici PU Ljubuški su nad gore imenovanom zaveli kriminalističku obradu tijekom koje je ista ispitana u svojstvu osumnjičenika, a kojom prilikom je u cijelosti priznala počinjenje navedenog kaznenog djela.

Po kompletiranju predmeta policijski službenici PU Ljubuški će protiv gore imenovane osobe I.P.(48) uputiti Izvješće o počinjenom kaznenom djelu iz čl. 286 KZ F BiH Krađa Županijskom tužiteljstvu ŽZH u Širokom Brijegu, priopćeno je iz Uprave policije ŽZH.

SirokiBrijeg.info