ŠIROKI BRIJEG – Djelatnici PU Široki Brijeg ovaj tjedan dali su si malo truda, i uspješno riješili dvije krađe. Dok su jednu osobu uhitili na licu mjesta, druge dvije su dodatno uhićene nakon nekoliko mjeseci istraživanja.

Mostarac “ordinirao” po Namexu

Kako doznajemo od čitatelja u ponedjeljak oko 16.00 sati ispred Prodajnog centra “Namex” na Trnu u Širokom Brijegu odjednom su se pojavili policajci u uniformi i civilu koji su uhitili su osobu V.T. (38) iz Mostara.

Iz MUP-a nam je potvrđeno kako je uhićeni u Namexu krao skupocjene artikle. Nakon što je priveden u PU Široki Brijeg, protiv njega je otvorena kriminalistička istraga.

Kočerinjani krali kod susjeda bušilice

Osim gore navedenog događaja, djelatnici PU Široki Brijeg su pronašli i kradljivce koji su u studenom 2018. provalili u trgovinu “Chemo Comerc” na Kočerinu, te su otuđili veću količinu bušilica, brusilica i drugog alata. Radi se o J.K. (36) i I.V. (34) obojica sa područja Kočerina.

Kako doznaje portal SirokiBrijeg.info iz MUP-a ŽZH, navedena dvojka ima podeblji policijski dosje, a J.K. je i prije nekoliko dana priveden u PU Široki Brijeg zbog krađe 3 tone duhana.

Izgleda da je ovom dvojcu specijalnost krasti u svom selu. Ko će koga, ako ne svoj svoga!

SirokiBrijeg.info