MNT “CRNAČ 2016.”: Palo 38 zgoditaka – Uzarići sa 15:0 nadigrali Pavković panele

Odigrane su još četiri utakmice na malonogometnom turniru Crnač 2016., večer je obilježena s čak 38 golova, a u publici je bio i vratar Hoffenheima i mlade reprezentacije Hrvatske Marko Marić.

Rezultati utakmica:

19:30h – Lukas vs Hercegovačko Pivo – 5:7
20:30h – SRC. Tucak vs Ljuti Dolac – 1:3
21:30h – Uzarići vs Pavković paneli – 15:0
22:30h – Caffe Buljan vs Frizerski salon Mićo – 5:2

Prva utakmica donijela nam je sraz dvije mlade ekipe te jednu atraktivnu utakmicu u kojoj je bolja bila ekipa Hercegovačkog Piva. Od početka su kontrolirali utakmicu i rezultat iako je ekipa Lukas imala svoje prilike da pred kraj utakmice dođe i do izjednačenja. Golove za Hercegovačko Pivo postigli su Veselko Vištica, Milan Vučić (2), Nikola Granić (2) i Viktor Vučić (2), a za Lukas Petar Soldo (2), Mario Perko, Nikola Soldo i Gabrijel Ćavar.

U drugoj utakmici gledali smo jednu dosta izjednačenu i pomalo grubu utakmicu. Ekipa SRC. Tucak preko Matea Kovačića dolazi u vodstvo no nisu uspjeli održati tu prednost do kraja utakmice iako su imali dosta prilika. Preko Marka Tole ekipa Ljuti Dolac dolazi do izjednačenja, a preko Dragana Miličevića i Antonia Miličevića dolaze do pobjede od 3:1.

Rezultat treće utakmice nam dovoljno govori kakav je omjer snaga na terenu bio. Ekipa Uzarića bila je i više nego efikasna dok s druge strane ekipa Pavković panela nije imala svoju večer. Strijelci za Uzariće: Žare Kraljević (2), Frano Slišković (2), Dominik Matijević (2), Roko Kosir (3), David Čerkez, Karlo Lasić (2), Marko Gugić, Bože Gugić i Ante Kraljević. Ujedno je ovo i rekordna pobjeda u svih šest godina turnira.

Za neke je ishod četvrte utakmice svojevrsno iznenađenje. Ekipa Caffe Buljan odličnom je igrom porazila ekipu Frizerski salon Mićo. Od osme minute ekipa Caffe Buljan kontrolira rezultat te preko Davida Bubala i Luke Kutle dolaze do vodstva od 2:0. U 33. minuti Leon Kozarić pogađa za smanjenje rezultata, a da stvar bude gora po ekipu Caffe Buljan, jedan im je igrač isključen (dva žuta kartona). No, kad već ekipa Frizerskog salona Mićo nije iskoristila brojčanu premoć David Bubalo pogađa za 3:1. Vice Božić povećava rezultat na 4:1 a Ivan Pinjuh smanjuje na 4:2. Za kraj, svojim trećim golom, David Bubalo postavlja konačan rezultat 5:2.

Turnir se nastavlja u nedjelju, 26. 6. kada su na rasporedu tri nove, odlične utakmice. Raspored:

20:00h – Pola-pola vs Buhovo
21:00h – Moja mater te traži vs Binvest Posušje
22:00h – Parts vs Jimmy Woo

SirokiBrijeg.info