Prva futsal liga FBIH ove nedjelje je i službeno krenula prvom utakmicom MNK Hercegovina, koji su gostovali u Cazinu kod ekipe MNK Bubamara.

Iako MNK Hercegovina ima iskusne igrače u malom nogometu, nastupi u ovoj ligi i skroz drukčijoj igri na parketu za razliku na onu betonskoj podlozi koju su navikli trebat će malo vremen da se sve posloži i uhoda, ali bitno je da se krenulo i budućnost je pred njima.

Gostovanje kod već iskusne ekipe iz Cazina također će ući u povijest iako s ne baš sjajnim rezultatom gdje su primili pet zgoditaka, a ni jedan dali što ne znači da se nisu trudili.

Iako su u prvom poluvremenu Širokobriježani dobro igrali, prvi zgoditak su primili već u 4. minuti kojeg je postigao Emin Mizić i s tim rezultatom 1:0 se otišlo na odmor.

Drugo poluvrijeme inicijativu na terenu preuzima iskusni domaćin i dodatno četiri lopte šalju u mrežu gostiju.

Odmah na početku drugog poluvremena u 21. minuti strijelac za 2:0 bio je Halid Delić, u 36. minuti drugi zgoditak Halida Delića.

37.minuta Hercegovina ostaje bez Marina Sesara koji biva isključen, a domaćini nastavljaju sa zabijanjem golova, tako da hat-trick upisuje Halid Delić, a nakon njega u strijelce se upisuje Elmin Prošić, za konačnih 5:0..

Naredna utakmica Hercegovine se igra u nedjelju 10. studenog na domaćem terenu na Pecari, gdje im stiže MNK Mostarske Kiše i gdje imaju priliku za prvu pobjedu i to pred svojim navijačima.

SirokiBrijeg.info