Home Kultura Glazba Miroslav Škoro pohvalio organizatore koncerta u Uzarićima jer su doveli njega, a ne Miroslava Ilića

Miroslav Škoro pohvalio organizatore koncerta u Uzarićima jer su doveli njega, a ne Miroslava Ilića

0
Miroslav Škoro pohvalio organizatore koncerta u Uzarićima jer su doveli njega, a ne Miroslava Ilića

ŠIROKI BRIJEG – Hrvatski pjevač Miroslav Škoro u petak navečer na igralištu područne osnovne škole u Uzarićima kod Širokog Brijega održao je dvosatni koncert.

”Pohvale mladom organizatoru koji je ovo organizirao u Uzarićima i drago mi je da je doveo Miroslava Škoru, a ne Miroslava Ilića”, kazao je kroz šalu na početku koncerta Miroslav Škoro.

Više od 2.000 ljudi, prema riječima organizatora, uživalo je u Škorinim hitovima, ali i u vicevima u pauzama između pjesama. Kao predgrupe nastupili je Etno skupina ”Sinovi Hercegovine” i Trocadero Bend.

škuz2372016 2

Koncert je organiziran povodom 10. godišnjice obnove rada HKUD Uzarići te povodom otvaranja uređenog školskog igrališta u Uzarićima, a vrpcu su zajedno presjekli gradonačelnik Širokog Brijega Miro Kraljević, predsjednik Glavnog vijeća HNS-a BiH Božo Ljubić te predsjednik MZ Uzarići Goran Lasić. Igralište je blagoslovio gvardijan Franjevačkog samostana u Širokom Brijeg fra Tomislav Puljić.

Nešto prije 20.00 sati i svečanog otvaranja uređenog igrališta, izaslanstva su položila vijenac i zapalila svijeće za sve poginule branitelje iz sela Uzarići kod spomenika u dvorištu crkve sv. Ante Padovanskog.

škuz2372016 1

Cijela ulaznice iznosila je 5 KM, a dobit od koncerta bit će uložena u daljnju rekonstrukciju školskog igrališta u Uzarićima.

Više fotografija na: Jabuka.tv