Ministar MUP-a ŽZH koji je pod istragom u Republici Hrvatskoj poslao specijalce na branitelje!

GRUDE – Na graničnom prijelazu Gorica policija je prekinula mirni prosvjed razvojačenih branitelja, dok je na graničnom prijelazu Bijača dan rok braniteljima da se mirno povuku ili će morati intervenirati.

Naime, dolaskom većeg broja policijskih službenika i interventne policije dalo se naslutiti da će prosvjed biti prekinut ili da će doći do sukoba sa braniteljima.

Podsjetimo, branitelji su jutro u 11 sati potpuno blokirali granični prijelaz Gorica – Vinjani Donji konsolidirajući se s kolegama iz drugih općina i gradova koji su također izvršili blokadu graničnih prijelaza, izvješćuje Grude online.

Kako se doznaje, na GP Gorica i Bijača nalazi se veliki broj pripadnika specijalne i interventne policije MUP-a Županije Zapadnohercegovačke ispred kojih se poziva branitelje prosvjednike da se mirno raziđu jer, kako tvrde, Udruga ‘Zaboravljeni branitelji’ nije prijavila prosvjed sukladno Zakonu o javnom okupljanju.

Ministar MUP-a ŽZH je Zdravko Boras.

VIDEO PRILOGE IZ GRUDA MOŽETE POGLEDATI KLIKON NA (LINK) STRANICU PORTALA GRUDEONLINE.INFO: Policija prekinula prosvjed na graničnom prijelazu Gorica

RepublikaInfo.com