Mihaela Senjak iz Posušja ponijela titulu najbolje juniorke taekwondo turnira održanog u Hadžićima

Na međunarodnom taekwondo natjecanju koje se održalo u Hadžićima prošlog vikenda 1.10.2016. godine Mihaela Senjak iz posuškog taekwondo kluba „Poskok“ ponijela je titulu najbolje juniorke turnira.

Mihaela je kroz dvije borbe u kategoriji juniorki do 49 kilograma slavila uvjerljivim rezultatima 15:1 i 19:2. Mihaela se priprema za nastup na europskim G-1 turnirima u Beogradu i Zagrebu gdje će nastupiti do graja ove godine. U sklopu priprema Mihaela će trenirati sa kolegicama iz Imotskog i Splita te nastupiti na Livno openu. Osim Mihaela na natjecanju u Hadžićima nastupilo je još 6 posuških boraca i svi su osvojili medalje.

msp7102016-1

Zlato je također osvojila juniorka Marija Crnogorac, srebro su osvojili junior Mate Dragoja, kadetkinja Ružica Crnogorac i kadet Ilija Jukić a bronce kadeti Slavo Jukić i Matej Bešlić. Posuški su juniori osvojili pehar za ekipno 2 mjesto u konkurenciji juniora i juniorki. Odlazak na ovo natjecanje omogućio je stalni sponzor kluba renta car BGL COMMERCE iz Posušja.

„Poskoke“ do kraja godine očekuje još nekoliko nastupa na međunarodnim turnirima u Bosni i Hercegovini, Hrvatskoj i Srbiji. U tijeku su i upisi novih članova pa pozivamo sve zainteresirane da dođu u taekwondo dom „Poskok“ i pridruže se jednom od najuspješnijih taekwondo klubova u Bosni i Hercegovini.

SirokiBrijeg.info