Grude će ove subote i nedjelje biti poprište najboljih nogometnih okršaja jer se igra treći po redu Memorijalni turnir Miš-Dine, u sjećanje na legende grudskog nogometa Zdravka Jurčića Miša i Dinka Vranješa Dinu.

Memorijal će kao i svake godine do sada biti prilika da se HNK Grude prisjeti i svih drugih velikana nogometa, koji su u određenoj fazi činili ovaj klub ponosnim, kao što su njegovi stvoritelji poput Drage Herende i Dominika Andrijanića do mnogih drugih koji su nas napustili posljednjih godina.

Ove godine na turniru uz HNK Grude nastupa i HNK Hajduk iz Splita te Zrinjski Mostar, Široki Brijeg i United Sarajevo zatim Brotnjo iz Čitluka, Branitelj iz Mostara, Tomislav iz Tomislavgrada, Blato Ljuti Dolac iz Širokog Brijega, HŠK Posušje, NKH Dubrave iz Stoca, Sloga iz Ljubuškog, Imotski 1991, Troglav Livno, Leostars Trebinje, FK Velež Mostar, As Međugorje, Limači Čapljine, Sport Talent Mostar i Klobuk.

Dana 16. lipnja igra 2009. godište i mlađi, dok 17. lipnja igra 2007. godište i mlađi.

– I ove godine Škola nogometa HNK Grude organizira Memorijalni turnir Miš-Dine, treći po redu, u sjećanje na ovu dvojicu velikana, kao i za sve druge naše preminule bivše igrače, trenere i djelatnike kluba. Svake godine razina turnira podiže se za godinu više, tako nam ove godine dolazi splitski Hajduk, a tu su i jake momčadi iz našeg okruženja poput Zrinjskog, Širokog, Leotara, Veleža, Sarajeva… Ponovno imamo izuzetno jak turnir s 20 klubova, sa po 40 momčadi. U dva dana u Grudama će igrati 600 djece stoga vas ovim putem pozivamo da dođete i uživate u majstorijama malih nogometaša – poručili su iz Škole nogometa HNK Grude.

Grude.com