Koliko još moramo čekati, da bi nešto krenulo na bolje? Koliko ljudi mora napustiti rodnu grudu da bismo mi otvorili oči?

Govorimo o demokraciji, a ja nekako imam osjećaj, da je trenutno gore, nego što je bilo našim bakama i djedovima, barem onog čega se sjećam iz njihovih priča.

Zašto se ne nastupa fer i korektno, nego se stalno udara ispod pojasa?

Ako se već propagira demokracija, zašto se onda svi predstavnici ne ponašaju tako?

Ostalo je još malo, ali dovoljno vremena da svi koji razmišljamo u smjeru:

– Što može moj glas
– Što ću ja promijeniti
– Neću izići na izbore….

ponovno promislite i iskoristite svoje pravo da birate, iziđete na biračka mjesta i odaberete one za koje mislite da su pokazali da mogu, znaju i prije svega hoće.

Nismo bez razloga godinama branili krvlju ovu zemlju da bismo pod širenjem straha istu napustili i otišli trbuhom za kruhom. Pokažimo zajedno da još ima prkosa, da još ima ponosa i da u ovim venama i u ovom srcu još ima snage za ići naprijed.

Ukoliko vaš glas bude išao koaliciji HSP DR. ANTE STARČEVIĆ BiH HRVATSKA DEMOKRATSKA UNIJA BiH onda mogu reći u svoje osobno ime, a i u ime svih mojih kolegica i kolega da ćemo odgovorno i časno braniti i boriti se za ono što nam pripada, svima nama, a ne samo pojedincima.

Nemamo više vremena za čekanja, želimo promjene odmah i sad.

Iziđmo na izbore 07.10.2018. pomozimo da promjene ugledaju svjetlo dana i da to ne budu samo obećanja, nego da postanu jedna istinska stvarnost, koju svi želimo i trebamo!

Marija Lovrić