Malonogometna liga mjesnih zajednica Grada Širokog Brijega kreće sa pripremama

ŠIROKI BRIJEG – Športski savez Grada Širokog Brijeg organizira tradicionalnu MALONOGOMETNU LIGU MJESNIH ZAJEDNICA GRADA Š. BRIJEG -OŽUJSKO 2016.

Utakmice MNL MZ će se igrati na športskim terenima OŠ KLANAC u razdoblju srpanj – kolovoz 2016 godine , izuzev finalne utakmice koja će se u čast Dana pobjede i domovinske zahvalnosti odigrati na nogometnom stadionu PECARA u naknadno određenom terminu.

U sklopu priprema za održavanje natjecanja Športski savez Grada Široki Brijeg je imenovao ORGANIZACIJSKI ODBOR LIGE i NATJECATELJSKO POVJERENSTVO koje će sprovesti natjecanje.

Radi daljnje koordinacije molimo Vas da imenujete službenog predstavnika i vođu momčadi mjesne zajednice koji će sudjelovati u daljnjoj koordinaciji organizacije MNL MZ.

Sastanak predstavnika Organizacijskog odbora , Natjecateljskog povjerenstva i predstavnika i vođa momčadi mjesnih zajednica na kojem će se izvršiti izvlačenje skupina i parova održati će se dana 21.lipnja 2016 god. ( utorak ) u Gradskoj vijećnici sa početkom u 12,00 sati.

Detaljnije informacije se mogu dobiti u tajništvu saveza.

Kontakt:

Karlo Sopta ( tajnik ) mob.063 133 127 i tel. 039 702 854, e mail: k.sopta@hotmail.com

Zvonko Galić ( Povjerenik natjecanja ) mob. 063 490 942

Zdenko Jelić ( tehnička priprema ) mob. 063 353 352

Svi materijali koji se odnose na organizaciju MNL MZ će biti uručeni na istom sastanku.

U nastavku vam donosimo dvije polufunalne utakmice s prošlogodišnjeg natjecanja:

SirokiBrijeg.info