Home Sport Nogomet Luka Menalo na pet godina potpisao za Dinamo

Luka Menalo na pet godina potpisao za Dinamo

0
Luka Menalo na pet godina potpisao za Dinamo

Luka Menalo (22) novi je član Dinama. Ponajbolji igrač Širokog Brijega i Premier lige BiH, reprezentativac BiH, potpisao je ugovor s najtrofejnijim hrvatskim klubom na pet godina, s tim da će još proljetni dio sezone ostati na Pecarim priopćeno je iz NK Široki Brijeg.

– Drago mi je što sam potpisao ugovor za Dinamo. To je velik korak i poticaj za moju karijeru i silno se veselim početku priprema za sljedeću sezonu i dolasku u Zagreb. Svjestan sam očekivanja kluba i navijača Dinama i mogu obećati kako ću dati sve od sebe da ih ispunim – izjavio je Menalo nakon potpisa za “Modre”.

Menalo je u mlađim kategorijama igrao za Višiće i Čapljinu, a među „Plavo-bijele“ je stigao u ljeto 2014. godine. U sezoni 2014/15 za Široki je odigrao šest utakmica i postigao dva gola, sezonu kasnije na 20 kup i prvenstvenih utakmica u osam navrata tresao je protivničke mreže, u sezoni 2016/17 postigao je 14 golova u 37 utakmica, da bi u tekućoj sezoni upisao 22 nastupa za „Plavo-bijele“ u svim natjecanjima i postigao devet golova.

SirokiBrijeg.info