Home Sport Nogomet Loša igra nogometaša Posušja na Mokrom Docu i drugi poraz ove sezone

Loša igra nogometaša Posušja na Mokrom Docu i drugi poraz ove sezone

0
Loša igra nogometaša Posušja na Mokrom Docu i drugi poraz ove sezone

Katastrofalna igra u derbiju kulminirala je drugim vezanim porazom ove sezone. Derbi prvenstva igran je danas na Mokrom Docu, gdje je oko tisuću navijača razočarano napustilo gradski stadion, izvijestili su iz HŠK Posušje.

Bila je to utakmica za zaborav u kojoj Posušje ništa nije pokazalo. Dosita nedostaju pojedinci koji rješavaju utakmicu u bitnom trenutku naprave prevagu. U prvo poluvremenu nije bilo izglednih prilika, Klis je imao loptu u nogama, a Posušje se nije moglo odgovoriti na bedem Konjičana.

U drugom djelu već u prvom prekidu gosti su poveli preko Muamera Vile. Posušje nošeno velikom podrškom Poskoka traži poravnanje, ali jednostavno nije to bio dan za posuške plavo-bijele. Za napraviti iskorak treba stvoriti igru i dati svoj maksimum. Nedostatak Jure Glavina pokazao je svoj rezultat i Posušje je ušlo u mini krizu. Da li će trener Slišković naći neku šok terapiju vidjet ćemo, ali pristup svakako treba primijenit. Moramo još napomenuti da su gospoda u crnom ponovno radila greške i cjepali igru Posušja, ali o tome neka brine nadležni jer Posušje očito mora biti oštećeno. Sljedeće kolo idemo na veoma teško gostovanje kod HNK Rame!

Ovim putem se zahvaljujemo svim navijačima na podršci, a posebno najvatrenijim navijačima našim Poskocima. Poskoci su danas zaista napravili veličanstvenu atmosferu na našem stadionu! Idemo dalje glavu gore još ništa nije izgubljeno, ali ovakvom igrom nemamo se čemu nadati. Plavo-bijeli su trenutno prva momčad prvenstva sa dva boda prednosti nad HNK Tomislav.

HŠK Posušje